DIT Lykkelige Liv

Om Trine
Jeg hjælper viljestærke mennesker, der befinder sig i en meningskrise i det liv de har, med at genfinde glæden og lykken i livet!
Jeg arbejder med det kreative mindset som fundament til både styrkelse af modet, og til at sætte ord på det liv, du ønsker at leve.

Igennem det meste af mit liv, har kreativiteten, nysgerrigheden og min fantasi fungeret som et tilflugtssted for mig. Det var et sted, jeg kunne være mig selv og ikke leve op til alle de forventninger og uskrevne regler, vi har i vores samfund i dag. Da jeg begyndte, at bruge min nysgerrighed og det kreative som en aktiv del af min hverdag, så fandt jeg roen, og jeg kunne skabe det rum, der skulle til, for at jeg kunne mærke mig selv.
Vi besidder alle nysgerrige, kreative og fantasifulde evner af den ene eller den anden art. Det er vi født med. Mange af os har bare glemt at vi har dem, fordi vi igennem vores opvækst er blevet opdraget til at fokusere på noget andet end det nysgerrige, kreative og det fantasifulde.

Når vi bruger disse egenskaber, og beskæftiger os med noget som får os til at glemme tid og sted, så fjerner vi fokus fra det der støjer i vores hoved og i vores krop.

Kontakten til det nysgerrige/kreative i os giver os altså ro og balancen tilbage i vores liv, så vi kan finde ud af, hvad der skal til for, at vi kan leve det liv, vi drømmer om.

Det liv jeg har i dag er bygget op omkring min kreativitet, nysgerrighed og fantasi. Det er via den, at jeg kan navigere i hverdagen og i mit liv.
Det er en måde at:
Jeg kalder det liv jeg har i dag, for et lykkeligt liv.
Jeg er godt klar over, at lykken er en svær størrelse at forholde sig til.
Det er mange gange også forbundet med noget, som er lidt højtflyvende, eller noget som kun eksisterer i eventyrerne.
Men for mig er den altså god nok.
Min kreativitet, nysgerrighed og fantasi har sat ord på MIN lykkeformel. Jeg har defineret hvad det er, der gør mig lykkelig, og det er den formel, jeg lever efter i dag.

Jeg tror på, at vi alle kan hvad vi vil – men vi skal ville det! Ellers så virker det ikke! Vi har alle modet og styrken til, at skabe det liv vi ønsker os. Det kræver dog, at vi tør lytte til os selv, og se os selv i øjnene!
Jeg har dedikeret mit liv til at bevise, at kontakten til din nysgerrighed, din kreativitet og din fantasi er en afgørende nøgle i DIT liv! Det er den nøgle, der gør det muligt for dig, at definere formlen for din lykke, og gå efter at skabe DITLykkeligeLiv!

Andre siger om Trine
"Trines styrke nummer 1 er hendes nærvær. Hun er meget nærværende og lyttende, og giver sig tid, når jeg har skulle fortælle om noget, der er svært. Hun siger fx ofte ”Du kan sagtens give mig den lange version, jeg har masser af tid!
Trine er også rigtig god til både at anerkende én, og samtidig også rigtig god til at spørge ind og sammen med mig, reflektere over tingene. Jeg synes hun har været god til at hjælpe med at sætte ord på de ting der fylder, - fx i mit tilfælde min nu tidligere kæreste - dog uden at ”gennemtvinge” sin holdning eller ”prakke én noget på! ”Hun er god til både at fokusere på de ting, jeg gør godt, og på de steder, hvor hun ser udviklingsmuligheder. I stedet for fx kun at tale om alt det, der er trist og negativt.
Trine er en af de der få mennesker, hvor man bare ved man får rigtig meget ud af at vende sin situation/tanker/bekymringer/frustrationer eller whatever med hende, fordi hun kan rumme det. Nøgleord for Trine vil jeg sige er: - nærværende og tilstede - møder en i øjenhøjde - anerkendende og imødekommende tilgang - nysgerrig (sammen med dig på, hvorfor du handler/tænker/agerer, som du gør)"
Maria Hunderup

"Jeg har på telefon været i kontakt med Trine, og opfatter Trine som et meget helstøbt menneske. Hun lytter, reflekterer og kommer tilbage med meget relevante kommentarer. I min samtale med Trine, blev jeg bekræftet i at springe ud i ”mit projekt” og derefter korrigere, hvis det er det, der skal til. Jeg gemmer Trines kontaktinfo, skulle jeg senere få brug for sparring, vil jeg helt klart ringe til hende, så jeg kan virkelig anbefale Trine."
Marianne Linde-Laursen

"Der er for mig mange nøgleord, der beskriver Trine. De vigtigste er: Empatisk, kreativ, hjælpsom, loyal, tålmodig, hyggelig/moderlig/omfavnende, glad og omsorgsfuld. Kort sagt, så har jeg altid følt mig godt tilpas og tryg, når jeg har været sammen med Trine. Jeg har følt mig set og hørt – også når emnerne vi talte om var svære og personlige."
Jane Mortensen

"Trine er altid klar til en god snak - vi har fået mange kopper kaffe og gode brugbare snakke. For mig har det være Trines ro, og nemme væremåde, som altid indbyder til tryghed – der gør at man bare føler sig hørt, tryg og set i en samtale med Trine. Det har helt klart betydet, at jeg tør være mig selv og når jeg gør det, så bliver samtalen bare bedre, mere ærlig og konstruktiv. Tak Trine."
Merete Andersen Rasch

"Trine benytter sig af og behersker til fulde ”anerkendende kommunikation”. Hun fastholder altid HELE sin fulde opmærksomhed på mig under en samtale. Også med sit kropssprog."
Marianne Holmer

Trine er
Trines platform

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser