DIT Lykkelige Liv

Saml brikkerne og skab overblik!


Hvad nu hvis du kunne bruge alt det, du kan og ved noget om i dag på en helt ny måde?
Hvad nu hvis du kunne skabe dig et helt nyt liv, uden først at skulle gennemføre lange uddannelser?

Et forløb over 4 uger til dig, der har brug for hjælp til at sammensætte dit livs-puslespil på en helt ny måde.

Hvad er det?
Jo mere af livet vi oplever, des flere erfaringer og talenter tillærer vi os.
Mange gange er det sådan at vi godt ved, at vi har erfaring og at vi har lært en masse her i livet, men når det kommer til at søge nye veje på fx arbejdsmarkedet, så er det sjovt nok kun det vi har papir på, vi tror har betydning.
Og jo mindre vi har en reel uddannelse indenfor, des færre muligheder har vi for at skifte spor og gøre noget helt andet (tænker vi).
Men faktisk har vores livserfaring og de interesser vi har, mindst lige så stor betydning i vores liv. Vi kan langt mere end vi umiddelbart går og tror.

På dette forløb kigger vi på det livs-puslespil du har lige nu. Vi kigger på alle de brikker det består af, og hvordan det er sat sammen. Og så sætter vi brikkerne sammen på nye måder.
Vi skaber altså nye billeder og dermed nye muligheder - ved at bytte rundt på brikkerne i puslespillet og bruge dem i andre sammenhænge.
Du vil blive stillet opgaver, som hjælper dig med at se:
  • hvor mange brikker, dit livs-puslespil egentlig indeholder.
  • hvor mange af brikkerne, der faktisk kan bruges andre steder end der hvor de bliver brugt i dag.
  • hvad der skal til for at realisere de nye muligheder, dit nye livs-puslespil giver dig.

Det her får du:
  • Opstartssamtale - 60 min (via telefon)
  • Overskuelige opgaver, som hjælper dig til at se alle brikkerne, og hvordan de kan sættes sammen.(Øvelserne er dine til evigt eje).
  • 2 mentorsamtaler - 30 min (via Zoom). Her taler vi om dine resultater af de opgaver du har fået. Sammen lægger vi brikkerne på nye måder, taler om de nye muligheder, der åbner sig, samt lægger en plan for, at du kan realisere dem. (Vores samtaler bliver optaget og du får optagelsen efter hver samtale, så du senere kan gå tilbage og genhøre det vi talte om).
Ingen mennesker er ens, så forløbet er naturligvis skræddersyet til dig. Vi tager udgangspunkt i dine styrker, din baggrund og hvad det er du drømmer om.

Struktur
Lige så snart du har investeret, så får du en mail, hvor du finder link til booking af vores første samtale. Samtalen foregår over telefonen, og her afdækker vi hvor du står lige nu, hvad der står i vejen, samt hvad det er du drømmer om.
Så snart vi har talt sammen, sender jeg dig de første opgaver, som du arbejder med frem til vi "ses" på vores første mentorsamtale (som foregår via Zoom).

Her taler vi om de opgaver, du har været igennem, og du får mit take på, hvordan brikkerne kan sættes sammen på en ny måde. Inden vi afrunder mødet, får du de sidste øvelser udleveret, og vi aftaler dato for den næste mentorsamtale.

På den anden mentorsamtale vender vi det, du er kommet frem til, samt hvad næste skridt er. Det er også her, vi taler ind til det, der stadig står i vejen for, at du kan gennemføre det, du har sat dig for.

Gennem hele forløbet har du altid mulighed for, at skrive til mig med spørgsmål og/eller afklaringer til øvelser og/eller handlinger.

Forløbet ser i overskrift og rækkefølge således ud:
Step 1:
Brainstorming – talenter og muligheder?
  • Her har vi fokus på, hvad det er du kan og hvilke muligheder du har. Vi ser med andre ord på, hvordan dit livs-puslespil ser ud lige nu, hvilke brikker det består af, og hvilke du endnu ikke har fået lagt.
  • Vi får alt det frem i lyset, som du besidder, og så ser vi på, hvordan det kan sættes sammen på ny.
Step 2:
Handling – hvordan fører jeg det ud i livet?
  • Med dine muligheder foran dig, så bliver det nu tid til at lægge en plan for, hvordan dine nye muligheder kan blive til virkelighed.
  • Du bliver hjulpet til at få lavet en handlingsplan, som er realistisk for dig at gennemføre. Og så sætter du i gang med planen.
Din investering: 2.945,-

     

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Udfyld formularen (som du finder på siden "Kontakt" lige her), og så finder vi en tid der passer. :)

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser