DIT Lykkelige Liv

Skab din egen lykke!


Forstå og træn din indre styrke og dit indre mod, genfind kontakten til dig selv, og gør op med normer og forventninger!

Et VIP mentorforløb over 4 måneder til dig, der ønsker målrettet træning af:
 • din indre styrke og dit indre mod.
 • hvordan du gør op med normer, forventninger og uskrevne regler.
 • hvilke skridt du skal tage, for at lykkedes med at realisere din drøm.

Hvad er det?
Lykken i livet er ofte en lidt abstrakt ting at forholde sig til. For hvad er lykke egentlig for en størrelse og kan man overhovedet uddannes i at finde lykken.
Jeg forstår dig godt, hvis du lige nu sidder med en tanke i stil med "Det her lyder for godt til at være sandt! Lykken findes kun i eventyr!"
Det hele handler om hvordan vi opfatter betydningen af ordet lykke. For tænker du lige nu eventyr, når du hører sætningen "Lykken i livet", ja så er der en stor sandsynlighed for, at du dermed ikke forbinder det med noget, du selv vil kunne opleve.

Men heldigvis er der ikke nogen skrevne regler eller nogen lovgivning, der dikterer hvad lykke er og hvordan den skal se ud for at virke! Og det er der jo noget fantastisk frit ved. Det betyder jo, at vi selv kan sætte rammerne for vores egen lykke, og vi kan ændre på de rammer lige så meget vi vil igennem livet.

At skabe sådan et liv, det kræver noget af den enkelte. Det kræver først og fremmest en kontakt til sig selv. En forståelse af, hvem du er - både på godt og ondt, samt en accept af det billede du ser.
Med andre ord, så handler det om selvkærlighed og selvrespekt.

Forløbet her er bygget op omkring mine mange års erfaring med, at skabe et liv, der er baseret på den enkeltes individuelle opfattelse af lykke – og ikke den generelle (universelle) opfattelse af, hvad et lykkeligt liv er.

Kreativitet, nysgerrighed og fantasi er de 3 centrale elementer i forløbet. Kreativiteten indeholder nøglen til, at vi kan transformere vores nuværende verdensbillede til et andet. At kunne tage det udgangspunkt vi befinder os i, og så transformere det til noget bedre.
Forstår du kreativiteten i dig selv, og hvilke muligheder, den kan åbne for dig, så har du kraftfulde værktøjer lige ved hånden, som du kan bruge til at finde tilbage til dig selv, når du mærker, du er på afveje i livet.

Du får værktøjer og viden om, hvordan du - sten for sten - bygger et stærkt fundament i dig selv, som giver dig mulighed for at kunne se på fremtiden med nysgerrighed og åbenhed, frem for frygt og begrænsninger. Sammen lægger vi én sten ad gangen - og i et stille og roligt tempo - så du kan spise elefanten i små bidder, og hele vejen støtter jeg dig i, at konfrontere din frygt og den berømte Jantelov, så du kan træne dit mod og lære at leve det liv, du drømmer om.

Øvelser og sparringkald, bliver tilpasset dig og den rejse du er på, og giver dig klarhed over, hvad der skal til for at komme derhen, hvor du ønsker og drømmer om at være.


Det her får du:
 • Opstartssamtale - 60 min.
 • 1 VIP dag på Marienlyst Strandhotel i Helsingør - her sætter vi sammen gang i din rejse. (Vi overholder naturligvis alle gældende regler i forhold til Corona, og skulle det ske at vi ikke kan ses i virkeligheden, så holder vi dagen online.)
 • 5 gennemarbejdede moduler, som:
  • hjælper dig med at forstå, træne og bruge din indre styrke og dit indre mod
  • hjælper dig med at opbygge et stærkt fundament i dig selv, baseret på selvkærlighed og selvrespekt
  • hjælper dig med at sætte ord på dine drømme og ønsker.
  • giver dig en forståelse for forskellen mellem den universelle rigtige og forkerte, og din rigtige og forkerte.
  • hjælper dig med lægge en konkret handlingsplan, så du kan tage de første skridt på vej imod det du drømmer om.
 • Alle øvelser og opgaver er dine til evigt eje, og kan bruges igen og igen igennem livet.
 • Din egen skræddersyede handlingsplan til at komme i mål med din drøm (du får også skabelonen, så du kan bruge den til at udleve andre af dine drømme).
 • Forståelse for kreativiteten og nysgerrigheden i dig, samt hvordan du kan bruge det som kraftfulde værktøjer til at finde tilbage til dig selv, når du føler du er på afveje i livet.
 • 7 mentorsamtaler af 1 times varighed med mig efter hvert modul, samt igennem eksekveringen af din handlingsplan – (vores samtaler bliver optaget og du får optagelsen efter hver samtale, så du senere kan gå ind og genhøre det vi talte om).
 • Sparring hele vejen igennem forløbet.


Struktur
Lige så snart du har investeret, så får du en mail, hvor du finder link til booking af vores første samtale. Samtalen foregår over telefonen, og her afdækker vi hvor du står lige nu, hvad der står i vejen, samt hvad det er du drømmer om.

Så snart vi har talt sammen, sender jeg dig de første opgaver, som du skal gøre til nogle naturlige vaner i din hverdag. På den måde skaber du det bedste grundlag for at arbejde seriøst med dig selv i resten af forløbet. Herefter mødes vi på en VIP dag på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland. Her er der smukke omgivelser og ro og fred til, at du kan få den bedst mulige start på din rejse.

Efter VIP dagen starter du på det første af de 5 moduler. Hvert modul indeholder en række opgaver og øvelser, som hjælper dig – stille og roligt / skridt for skridt – til at gå vejen. Efter hvert modul har du en fortrolig samtale med mig, hvor vi sammen vender det du fik ud af de enkelte opgaver og øvelser, samt om den indsigt du har fået. Hver samtale bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du har mulighed for at genhøre, hvad vi talte om. Efter samtalen får du adgang til næste modul.

Hele forløbet understøttes af en succes-journal, som du får udleveret på VIP dagen. Journalen hjælper dig til at visualisere din fremdrift, dine succeser og dine aftaler igennem hele forløbet. Det er også en journal, som – efter du har afsluttet forløbet - vil være en stor hjælp og støtte for dig.

Der er naturligvis altid hjælp at hente udover vores samtaler. Hvis du sidder fast i en opgave eller du mister retning, så kan du få fat i mig via mail eller telefon, hvor jeg står klar til at hjælpe dig videre.


Selve tidsplanen for forløbet ser således ud:
 • Opstart
  Du får adgang til dine første opgaver og datoen for VIP dagen aftales
 • VIP-dagen
  Vi mødes på skønne Marienlyst Strandhotel, og du bliver hjulpet rigtigt i gang med din rejse i lækre og smukke omgivelser
 • Kom i kontakt med den du er (Modul 1) + mentorsamtale
 • Hvad er din definition på lykke? (Modul 2) + mentorsamtale
 • Opgør med rigtigt og forkert (Modul 3) + mentorsamtale
 • Find modet til at gøre det der skal til (Modul 4) + mentorsamtale
 • Gå ud og gør det (Modul 5) + mentorsamtale
 • Opfølgende mentorsamtaler
  Disse samtaler aftaler vi når du er færdig med modul 5. Samtalerne har til formål at støtte dig det sidste stykke, så din handlingsplan ikke bare blive lagt i en skuffe og glemt, men rent faktisk bliver gennemført.


Forløbet ser i steps og rækkefølge således ud:
Step 1: Kontakten til den du er!
 • Din rejse mod at skabe din egen lykke starter allerede så snart du har betalt minimum 1. rate. Her får du adgang til dine første opgaver, som skaber grundlaget for dit arbejde igennem hele forløbet.
 • Herefter inviteres du til en VIP dag, som har til formål at sætte dig rigtigt i gang med din rejse. Det er her du stifter bekendtskab med din gemte (og glemte) nysgerrighed/kreativitet og fantasi, samt bliver forberedt på hvad den kommende tid rummer for dig. Du bliver stillet overfor nogle øvelser, som sætter dig godt i gang med din rejse, og jeg er med dig hele vejen. Sidst på dagen får du udleveret en succesjournal, som skal hjælpe dig med at holde dine succeser og aftaler i din bevidsthed igennem hele forløbet.
 • Når du kommer hjem fra VIP dagen, så skal du i gang med at få kontakt til den du i virkeligheden er. Dette gøres ved øvelser og opgaver, som hjælper dig tilbage i din tid som barn. Vi kommer også forbi dine vaner, talenter og bedrifter.
 • Når alle øvelser og opgaver er udført i dette step, så taler vi sammen om, hvad det har fremkaldt af tanker, overvejelser og følelser hos dig.

Step 2: Indkredsning og definition!
 • Du er nu klar til den næste step, som her er delt op i to områder
 • I første område dykker vi sammen ned i hvad din definition på lykke er, ud fra den viden du lige har fået frem fra sidste fase. Vi kommer også til at berøre dine længsler, dine drømme og din passion.
 • Igen er der en mentorsamtale med mig, når alle opgaver og øvelser er gennemført for dette område. Du får mulighed for at vende de tanker, oplevelser og følelser du er stødt på undervejs.
 • I andet område gør vi op med den fejlagtige universelle ”rigtigt-og-forkert ”-opfattelse. Vi dykker ned i og definerer hvad der for dig er rigtigt og forkert her i livet, og hvordan du kender forskel på den universelle opfattelse og din egen. Du kommer også til at blive bevidst om den frygt vi oplever, når vi står foran at skulle ændre os.
 • Lige som sidst er der igen en mentorsamtale med mig, hvor vi drøfter hvad opgaverne og øvelserne satte i gang hos dig, samt hvad du ellers er stødt på undervejs. Sammen arbejder vi på at give dig redskaber og viden om, hvordan du spotter og håndterer den frygt, der naturligt melder sig, når vi begynder at bevæge os ud af vores komfort zoner.

Step 3: Find modet og GO DO!
 • Denne step er (som step 2) også delt op i to områder.
 • I det første område, er du nu klar til at arbejde med det mod, der skal til, for at du kan få det liv, du drømmer om og gør dig lykkelig. Det er her du sætter konkrete ord på dine mål og dine drømme, og du skaber formlen for din egen lykke.
 • På mentorsamtalen drøfter vi, hvad du er kommet frem til, og hvad der eventuelt står i vejen for, at du kan få det liv du drømmer om.
 • I det andet område, skal du nu til at gå ud og gøre det, der skal til, for at få det liv du drømmer om. Jeg hjælper dig med at lave en konkret og overskuelig handlingsplan, så du kan komme godt i gang med at eksekvere på din formel for lykke. Du slutter af med en kontrakt med dig selv om at udleve dine drømme og ønsker ud fra din egen lykke-formel.
 • Der er naturligvis også en mentorsamtale, hvor vi drøfter hvornår du sætter gang i din handlingsplan, samt hvilken deadline og eventuelle delmål, du har for din plan. På samtalen aftaler vi også to opfølgende samtaler – en som skal finde sted lidt før din deadline for din plan, og en når du har nået din deadline.

Step 4: Hold fast!
 • I dette step er det dig der arbejder på at gennemføre den plan du har lagt for at kunne få det liv du drømmer om. På de to ekstra mentorsamtaler har du mulighed for at vende de udfordringer, du er stødt på undervejs i din plan, og vi kan sammen tale om eventuelle justeringer til din handlingsplan.


Din investering: 17.500,-
Du kan betale i 4 rater af 4.500,-

     


Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Udfyld formularen (som du finder på siden "Kontakt" lige her), og så finder vi en tid der passer. :)

Online-kurserne Din indre styrke - del 1 og 2 dækker første modul i dette forløb. Har du allerede været igennem kurserne, så kontakt mig. Så får du "Skab din egen lykke" til en særlig pris. trine@ditlykkeligeliv.dk

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser