DIT Lykkelige Liv

Sommer Challenge 2020


Vil du høre hvad hjertet hvisker? – og samtidig skabe et solidt fundament for at finde din indre ro?

Så kan dette online mini-kursus i juli måske være noget for dig.

Hvad er det?
Denne Sommer Challenge giver dig mulighed for at skabe et sundt og stærkt fundament i dig selv, med dit hjerte (dit indre barn) i centrum. Et værdifuldt redskab, som kan forberede dig på den tid vi alle går i møde nu, og som er et godt udgangspunkt for at kunne se på fremtiden med nysgerrighed og åbenhed, frem for frygt og begrænsninger.

Helt konkret, så er det 3 moduler, som er fyldt med emner fra forløbet "Fra meningskrise til et liv med selvskabt lykke".
Emnerne giver dig fundamentet til at forstå og skabe den afgørende base i dig selv, så du kan finde ro til at høre, hvad det er dit hjerte (dit indre barn) egentlig fortæller dig.
Når du begynder at lytte til sig selv, så åbner du op for, at du kan se, høre og mærke din nysgerrighed, fantasi og kreativitet, og dermed bliver du også bedre til at spotte, hvad det er der føles skævt eller forkert for dig.

Mini-kurset giver dig altså værdifuld viden om, hvordan du starter med at:
 • skabe et solidt fundament for at finde din indre ro.
 • spotte og styre udenom de typiske fælder, som oftest spænder ben for dig og dine drømme.
 • blive bedre til at sætte ord på, hvad det er, der får dig til at føle frustration, opleve kort lunte eller hurtig afladning af din indre energi.
Og som en ekstra gave til dig, der deltager på denne challenge, så er der mulighed for at spare 5.000,- på forløbet "Fra meningskrise til et liv med selvskabt lykke". Er en Motivations-samtale mere dig, så er der mulighed for at spare 625,- på sådan en samtale.

Læs mere om hvad forløbet "Fra meningskrise til et liv med selvskabt lykke" indeholder her.
Og læs mere om Motivations-samtalen her.

Vi starter mandag i uge 28 og slutter i uge 32

Det får du:
 • 3 emner, der sikrer et solidt fundament for at kunne:
  • ”høre” dig selv – forstå hvad det er hjertet (dit indre barn) hvisker til dig.
  • skabe et solidt fundament for at finde din indre ro.
 • Korte og overskuelige øvelser til hvert emne, som kan downloades og gemmes til evigt eje.
 • Et lukket forum på Facebook, hvor du sammen med de andre kursister, kan søge sparring, samt hjælpe og støtte hinanden på den rejse I er på.
 • Online kald og Q&A via FB Live i gruppen en gang om ugen, med mulighed for at stille spørgsmål.
 • En gave efter kurset, hvor du sparer 5.000,- på forløbet "Fra meningskrise til et liv med selvskabt lykke". Og hvis en Motivations-samtale er mere dig, så sparer du 625,- på sådan en samtale.
Struktur
Lige så snart du har investeret, så får du link til den lukkede gruppe på Facebook. (Du skal lige anmode om at blive medlem, men så lukker jeg dig også ind så hurtigt som muligt).

Èn gang om ugen er der et online kald via FB Live i gruppen. Her gennemgår jeg ugens emne og de øvelser, der hører til, og der er også plads til spørgsmål.

Inden mødet deler jeg ugens øvelser med jer i gruppen på FB.

De 3 emner og forløbet ser i overskrift og rækkefølge således ud:
1) Din ”alene-tid” – hvordan du bevæger og træner dig til, at blive bedre til at være alene med dig selv, og hører hvad hjertet (dit indre barn) hvisker til dig.
2) Dine vaner – de tydelige og de utydelige. Hvilken betydning de har for dig, hvordan du spotter dem, og hvordan de kan spænde ben for dig og dine drømme.
3) Dit mindset – forstå hvad et negativt mindset gør ved dig, og hvorfor det er så vigtigt at træne dig selv til at se på dine muligheder frem for dine begrænsninger.


Den danske sommer i år er på mange måder anderledes end de forrige. Muligheden for at rejse hvorhen vi vil, er for en stund sat på standby, og de fleste vil skulle holde ferie hjemme.
En staycation i skønne lille Danmark giver rum og tid til mange nye muligheder, bl.a. at dykke ned i de forandringer vi står overfor - både nu og i fremtiden.

Så måske vil du gerne bruge noget af tiden på, at blive bedre til at høre hvad hjertet (dit indre barn) hvisker, så du kan begynde at sætte ord på det, du oplever føles skævt?
Disse 3 emner danner et solidt fundament for, at kunne lytte og sætte ord på alt det, som dit hjerte (indre barn) febrilsk forsøger at fortælle dig.

Du får adgang til FB gruppen, så snart du investerer (Selve kurset er online fra 1. juli 2020, men jeg lukker dig ind i gruppen så snart du har anmodet om medlemskab).

Online kald hver mandag kl 10 – første gang mandag d. 6/7-2020.

Kan du ikke være med online alle gangene, så findes alle kald naturligvis på replay til alle deltagerne i den lukkede FB gruppe.
Og alle øvelserne bliver gjort tilgængelige i gruppen inden hvert live-kald, så du har mulighed for at downloade og udføre dem når det passer dig.


Din investering for denne Sommer Challenge er 349,-

     

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser