DIT Lykkelige Liv

Din indre styrke - del 1


Du er stærkere og mere modig end du tror!
Genskab din indre ro og balance, lær dig selv bedre at kende, og mærk hvor stærk du i virkeligheden er.

Et online-kursus del 1 af 2.

Hvad er det?
Helt konkret, så er Din indre styrke - del 1 et kursus bestående af 3 moduler. Og sammen med efterfølgeren (Din indre styrke - del 2) udgør de første modul i forløbet Fra meningskrise til et liv med selvskabt lykke.

Del 1 af Din indre styrke handler om at skabe ro i dig selv, så du kan begynde at lytte til dine egne behov, samt mærke din egen indre styrke.
Når du begynder at lytte til sig selv, så åbner du op for, at du kan se, høre og mærke hvordan du kommer i balance med dig selv, samt hvor stor din indre styrke (som du naturligt besidder) i virkeligheden er.
For at mærke vores indre styrke, så er vi nødt til at starte med at lære os selv bedre at kende.

Emnerne i kurset her, sætter fokus på og giver dig værdifuld viden om, hvordan du:
 • skaber rum og plads for din indre ro.
 • træner din evne til at spotte vaner, der kan spænde ben for dig og dine drømme.
 • kan blive bedre til at skifte fokus i dit tankemønster fra fastlåst og negativt, til udviklende og positivt.
Når du skaber rum og plads på denne måde, så åbner du op for muligheden for at forstå og bruge den kraft og styrke, der ligger gemt her. En kraft og styrke, som giver dig indre frihed og balance, samt klarhed over, hvordan du ser på dig selv og den verden du lever i. Der bliver plads og rum til at kunne se på fremtiden med nysgerrighed og åbenhed, frem for frygt og begrænsninger.

Vi starter mandag i uge 41 (efterårsferien) og slutter i uge 44

Det får du:
 • 3 emner, der skaber rum og plads til at:
  • finde din indre ro.
  • spotte og styre udenom de vaner, der typisk spænder ben for dig og dine drømme.
  • skifte fokus fra et fastlåst til et udviklende tankemønster.
 • Korte og overskuelige øvelser til hvert emne, som kan downloades og gemmes til evigt eje.
 • Video-forklaring til hvert emne, som uploades sammen med øvelserne.
 • Et lukket forum på Facebook, hvor du sammen med de andre kursister, kan søge sparring, samt hjælpe og støtte hinanden på den rejse I er på.
 • Online kald og Q&A via Zoom en gang om ugen, med mulighed for at stille spørgsmål. (Lydfil fra hvert kald bliver delt i gruppen, så du kan høre/genhøre mødet, hvis du ikke kan deltage live eller hvis du ønsker at høre det igen.)
 • 1:1 Motivationssamtale på 30 min, som foregår over telefon.
Struktur
Lige så snart du har investeret, så får du link til den lukkede gruppe på Facebook. (Du skal lige anmode om at blive medlem, men så lukker jeg dig også ind så hurtigt som muligt).
Hver mandag deler jeg ugens øvelser, samt en video-forklaring til emnet og øvelserne, med jer i gruppen på FB.
Hver torsdag er der et online kald via Zoom (jeg deler link til mødet i gruppen). Her svarer jeg på spørgsmål, og lytter til de udfordringer I måtte møde i arbejdet med øvelserne.
Imellem emne 2 og 3 er det tid til vores 1:1 samtale (30 min) over telefon. Her vender vi specefikt dig og din situation, hvad du oplever, når du arbejder med øvelserne, samt hvad dit næste skridt er.

De 3 emner og forløbet ser i overskrift og rækkefølge således ud:
1) Din ”alene-tid” – hvordan du bevæger og træner dig til, at blive bedre til at være alene med dig selv, og hører hvad hjertet (dit indre barn) hvisker til dig.
2) Dine vaner – de tydelige og de utydelige. Hvilken betydning de har for dig, hvordan du spotter dem, og hvordan de kan spænde ben for dig og dine drømme.
3) Dit tankemønster – forstå hvad et negativt tankemønster gør ved dig, og hvorfor det er så vigtigt at træne dig selv til at se på dine muligheder frem for dine begrænsninger.


De emner og øvelser, der følger med dette kursus, skaber altså rammerne for, at du kan genfinde balancen i dig selv og begynde at lytte til dine egne behov.
At tillade dig selv, at begynde at lytte til dine egne behov, skaber plads til din indre ro og balance, og ikke mindst plads til at lære dine indre kraftfulde værktøjer at kende. Værktøjer, som hjælper dig til at finde tilbage til dig selv, når du føler du er på afveje i livet.

Du får adgang til FB gruppen, så snart du investerer (Selve kurset er online fra 5. oktober 2020, men jeg lukker dig ind i gruppen så snart du har anmodet om medlemskab).

Online kald hver torsdag kl 09:00 – første gang torsdag d. 8/10-2020.

Kan du ikke være med online alle gangene, så findes alle kald naturligvis på replay til alle deltagerne i den lukkede FB gruppe.
Og alle øvelserne – inkl. en video-forklaring til emnet - bliver tilgængelige i gruppen hver mandag morgen, så du har mulighed for at downloade og udføre dem når det passer dig.


Din investering for dette mini-kursus er 1.049,-

     


---

Dette kursus og efterfølgeren (del 2) er skabt, for at vi som individer begynder at forstå og bruge vores indre styrke og mod meget mere i vores hverdag og vores liv.
Vi lever i en verden, hvor vi meget ofte lader os ”rive med” af krav, forventninger og normer. En hverdag, hvor alting måske kører efter en fast plan. Et arbejde, hvor der er regler vi (naturligvis) følger osv. Ting, som vi egenlig ”bare” gør, fordi det ”skal” vi, eller det er vi vant til.
I de rutiner, forventninger, krav og normer, som vi lever efter, så kan vi meget hurtigt glemme os selv i det hele.

For nogles vedkommende fylder alt det rundt om dem så meget, at de helt glemmer, at tjekke ind i dem selv. De lever så meget efter at leve op til krav, forventninger og normer, gøre andre tilpas eller få en hverdag til at fungere, at de ender med at føle sig drænet eller udmattede. Og følelsen af at miste balancen, være på afveje i livet, eller at der er noget udefinerbart galt, vokser i dem.

For at vi kan være med de krav, forventninger og normer, der omgiver os, så er vi nødt til at finde balancen og den indre styrke. Har vi konstant vores fokus rettet udad i bestræbelserne på, at efterleve krav, forventninger og normer, så kommer vi ud af balance med os selv. Og når vi er ude af balance, så har vi svært ved at mærke vores egne behov, og vores indre styrke.

Så for at genfinde vores indre ro og balance, er vi nødt til at starte med os selv. Vi er nødt til at starte indefra. Vi skal turde se os selv i øjnene. Se på os selv, som dem vi er – også selvom det vil betyde, at vi ser både det positive og det negative i os selv.
På den måde, kan vi skabe et fundament, der bygger på indre ro, balance og styrke, og som gør det lettere for os at møde den verden vi lever i.

Din indre styrke - del 1 er første kursus ud af 2.
Del 2 af Din indre styrke handler om at forstå kreativiteten i dig selv og dens uendelige muligheder. Her arbejder vi videre med udgangspunkt i den ro og plads du har skabt på del 1.

Vi sætter fokus på forståelsen af kreativiteten i dig selv, og den kraft der ligger i at lære den at kende og bruge den.
Forstår du kreativiteten i dig selv, og hvilke muligheder, den kan åbne for dig, så har du kraftfulde værktøjer lige ved hånden, som du kan bruge til at finde tilbage til dig selv, når du mærker, du er på afveje i livet.

Når du begynder at lytte til sig selv, så åbner du op for, at du kan se, høre og mærke din nysgerrighed, fantasi og kreativitet. Dermed bliver du også bedre til at spotte, hvad det er der føles skævt eller forkert i dit liv lige nu, og hvordan du finder tilbage til dig selv.

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser