DIT Lykkelige Liv

Lyt til dig selv!


Lær at lytte til dig selv, genskab din indre ro og balance og slip forventningen om at være mere robust og mindre følende.

Vi lever i en verden, hvor der er så mange forventninger til os, og vi stræber efter at "passe ind" eller opnå mål, som vi egentlig ikke selv har defineret. Vi gør det bare fordi, det gør alle de andre jo....

Når vi gør det, så glemmer vi ofte at lytte til os selv. Vi lever så meget efter at tilpasse os eller leve op til alle de krav og forventninger, der omgiver os (måske oven i købet gøre andre tilpas), at vi ender med, at overhøre det, vi kan mærke indeni.

Og som sensitiv, så mærker vi disse forventninger og krav endnu stærkere og mere insisterende end andre.
Følelser kan føles som en tsunami, der truer med at vælte os omkuld, give os dårlig samvittighed eller trigger vores aggressivitet og frustration. Og vi kompenserer ved at lukke endnu mere af for det, vi mærker. Vi fokuserer på, at vi skal lære at være mere udholdende, at kæmpe og knokle mere, og at tage os sammen. Vi ender med at svigte os selv, og mister dermed tilliden til os selv.

Men faktisk har vi ikke brug for at kæmpe mere eller forsøge at lukke af for det, vi mærker og føler. Vi skal ikke lære at lukke ned for os selv og blive mere robust og mere forandringsparat. Vi har brug for at finde balancen og styrken i alt det, vi føler og mærker. At finde fred i at være i verden som den vi er, og have tillid til, at vi ikke er forkerte, fordi vi føler så meget!

Som sensitive har vi særligt brug for en indre stærk base, som har rod i vores mentale ro og balance, samt en tillid til, at det vi mærker, det er rigtigt for os. Vi har først og fremmest brug for, at kunne elske og respektere os selv for den vi er.

----

Kurset her handler om at lytte til dig selv, og opbygge tilliden til det, du mærker. Om at finde din indre ro og balance, samt forstå hvorfor du mærker så meget. Du får en forståelse for hvordan du ser på dig selv, og hvordan den verden du lever i, påvirker dig.

Emnerne i kurset her, sætter fokus på, og giver dig værdifuld viden om, hvordan du som sensitiv:
  • skaber rum og plads for din indre ro.
  • træner din evne til at spotte vaner, der kan trigge dine følelser og spænde ben for dig i hverdagen.
  • kan blive bedre til at skifte fokus i dit tankemønster, så du skaber tillid (frem for afstand) til det du mærker.


Kurset er et onlinekursus, og du vælger selv, hvornår du gennemfører det.
Det indeholder 3 emner, som skaber rum og plads til, at du kan:
  • finde din indre ro.
  • spotte og styre udenom de vaner, der typisk trigger dine følelser og spænder ben for dig i hverdagen.
  • skifte fokus i dit tankemønster så du bygger på tillid til dig selv, frem for mistro.

Det får du:
  • Korte og overskuelige øvelser til hvert emne, som gennemføres når det passer dig.
  • Video-forklaring til hvert emne.
  • 1:1 Motivationssamtale på 30 min, hvor du har mulighed for at stille skarpt på det, du har brug for og mærker er vigtigt, når du arbejder med øvelserne (samtalen foregår over telefon eller via Zoom - det er op til dig).

Struktur
Lige så snart du har investeret, så får du tilsendt video-forklaringer samt øvelser, så du kan gå i gang med det samme.
Tiden til vores 1:1 samtale (30 min) over telefon eller Zoom aftales, når du har været igennem første emne. Her vender vi specifikt dig og din situation, hvad du oplever, når du arbejder med øvelserne, samt hvad dit næste skridt er.


De 3 emner og forløbet ser i overskrift og rækkefølge således ud:
1) Din ”alene-tid” – hvordan du bevæger og træner dig til, at blive bedre til at være alene med dig selv, og hvad det er du kan "høre" når du netop er alene og dyrker roen.

2) Dine vaner – de tydelige og de utydelige. Hvilken betydning de har for dig, hvordan du spotter dem, og hvordan de kan trigge dine følelsesudbrud og dermed spænde ben for dig i hverdagen.

3) Dit tankemønster – forstå hvad et negativt tankemønster gør ved dig, og hvorfor det er så vigtigt at træne dig selv til at se på dine muligheder frem for dine begrænsninger.

At tillade dig selv, at begynde at have tillid til dig selv og dine behov, skaber plads til din indre ro og balance, samt bygger en base, der giver dig mulighed for at slippe forventningen om at du skal være mere robust, tage dig sammen, eller knokle og kæmpe mere. En base, som bygger på tillid til dig selv og den følsomhed du besidder.

Alle øvelserne – inkl. en video-forklaring til emnet - bliver sendt til dig så snart du har investeret.
Tag et emne ad gangen. Lav opgaverne og giv dig selv tid til at integrere dem.
Når du er igennem vil du opdage, at din tilgang til dig selv og det du mærker, har ændret sig markant.


Din investering for dette online-kursus er 995,-

     


Dette online-kursus dækker første modul i forløbet "SensitiveL I F E - 1:1 mentorforløb".
Du kan sagtens tage dette kursus som et selvstændigt kursus uden at gå videre med resten af forløbene i SensitiveL I F E. Vælger du at gå videre, så vil du altid få rabat svarende til din investering i dette kursus.

CVR: 40613927 | trine@ditlykkeligeliv.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser