DIT Lykkelige Liv

Mit navn er Trine Henriksen.
Jeg hjælper viljestærke mennesker, der befinder sig i en meningskrise i det liv de har, med at genfinde glæden og lykken i livet.

DITLykkeligeLiv blev født i 2019 ud fra en mission om, at sætte fokus på koblingen mellem kreativitet, nysgerrighed og fantasi, og den individuelle lykke. En mission om at tydeliggøre, hvordan kontakten til det kreative mindset kan sætte ord på, hvordan individets helt egen og unikke formel for lykke ser ud.
Et liv, som giver plads til at mærke sig selv, samt mulighed for at finde ro og balance.

Før mit liv som selvstændig, så var jeg IT-ansat. Jeg har været ca. 20 år i IT-branchen som både udvikler, forretningsudvikler, arkitekt, teamlead og mini-projektleder. Jeg har prøvet lidt af hvert.
Og udover mit arbejdsliv, så har jeg arbejdet med mig selv mentalt så længe jeg kan huske. Jeg har altid været en ”tænker” (en meget følsom person), så alt det jeg har oplevet, er vendt mere end 10 gange – både i mit hoved, med en veninde OG med enten en psykolog, psykoterapeut eller en coach.

Hvorfor mennesker reagerer som de gør, og hvordan man finder lykken i livet (pakken ”leve lykkeligt til dine dages ende”) har altid interesseret mig.


Hvordan kreativitet, nysgerrighed og fantasi kan hjælpe dig til at finde mod, og skabe det liv, du drømmer om.

Vi får meget ofte bestemte billeder i vores hoveder, når vi bliver præsenteret for ord som lykke, kreativitet og mod. Og mange gange er det også efterfulgt af en distancering fra det. Vi kan ofte ikke se os selv i det billede vi skaber, og vi kan tænke, at det enten er uopnåeligt for os, eller måske oven i købet noget pjat.

Lykken eller "lykkelig til dine dages ende" kan skabe billedet af prinsen og prinsessen, der får hinanden til slut i eventyret. Og når vi tænker eventyr, så har vi allerede distanceret os fra det. Vi forbinder det ikke med noget virkeligt.
Måske kan vi strække den så langt at vi kan mærke lykken, når vi er forelskede, men heller ikke mere end det.

Det samme gør sig gældende for kreativiteten. Det er for mange forbundet med håndarbejde. Noget der handler om at male, brodere eller strikke osv. Og ser vi ikke os selv i det billede vi skaber, ja så er vi per definition heller ikke kreative, tænker vi.

Vi besidder alle nysgerrige, kreative og fantasifulde evner af den ene eller den anden art. Det er vi født med. Mange af os har bare glemt, at vi har dem, fordi vi igennem vores opvækst er blevet opdraget til at fokusere på noget andet end lige netop det.

Kontakten til vores kreativitet (vores indre barn), giver os mental ro og balance i det liv vi lever. Og mental ro er en afgørende nøgle for os, når vi vil finde ud af, hvad der skal til for, at vi kan leve det liv, vi drømmer om.
At være i kontakt med sin kreativitet - nysgerrighed og fantasi - giver os kraftfulde redskaber til at kunne sætte ord på uforklarlige fornemmelser i kroppen. De fornemmelser der fortæller os, at noget er skævt eller forkert - selvom vi egentlig ikke synes, der burde være noget i vejen.

ebog
Kreativiteten og lykken i livet
- Genskab kontakten til dit indre barn, og definer din egen lykke!

Kontakten til din kreativitet er lig med kontakten til dig selv og dit indre barn!

Kunne du tænke dig at vide mere, så hent min gratis guide lige her!

Kreativiteten er altså BÅDE det at skabe noget med hænderne, OG det at skabe kontakt til sig selv (vores indre barn).
Kontakten til vores indre barn er så uhyre vigtig! Det er kærligheden til os selv og det menneske vi er.

Vi lever i en verden, hvor der er så mange forventninger til os. Ambitioner for vores liv, vores job, vores hjem, vores familie... Vi stræber efter at "passe ind" eller opnå mål, som er dikteret af samfunds-normer.
Når vi gør det, så glemmer vi ofte at lytte til vores indre barn. Vi taler måske oven i købet grimt til det.

Kontakten til vores indre barn, giver os mulighed for at mærke hvad det er, vi har brug for og drømmer om. Svaret på de fornemmelser af at noget er skævt eller forkert, bor i os selv. Og hvis vi lærer at lytte, så er verden pludselig åben for at skabe præcis det liv, der gør os glade og lykkelige.
Det kan for nogen være super skræmmende, for alene tanken om det ukendte, kan give svedige hænder.

---
Hele vejen igennem mit liv har kreativiteten, min nysgerrighed og min fantasi spillet en stor rolle for mig.
Jeg har brugt kreativiteten som et aktivt værktøj til at finde roen i mig selv, og det har hjulpet mig ud af frustration og perioder, hvor jeg har haft det skidt med mig selv eller har mistet troen på at jeg duede til noget.

Kontakten til mit indre barn (min kreativitet) har hjulpet mig til at se klart, træffe nødvendige og store beslutninger og sågar styrket mit mod og min tro på mig selv. Og vigtigst af alt, så har kontakten hjulpet mig til at sætte ord på, hvordan lykken i livet ser ud for mig.

Der er ikke én universel formel for lykke, som vi alle kan leve efter!
Lykken i livet er præcis det, som vi selv definerer den til at være!

---
Vil du gerne lære, hvordan kreativiteten kan hjælpe dig, og er du klar til at investere i dig selv? :)
Så er mine 1:1 forløb måske noget for dig. Du finder dem i shoppen her.

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Kontakt mig ved at udfylde formularen her, og så finder vi en tid der passer. :)

Jeg hjælper dig, der
Du ønsker oprigtigt at

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser