DIT Lykkelige Liv

Mit navn er Trine Henriksen.
Jeg hjælper sensitive i arbejdslivet, der mærker behovet for at kunne sige fra, sætte sunde grænser, handle ud fra deres indre værdier og bruge deres følsomhed som en styrke frem for en svaghed - alt sammen uden at mærke skam i sig selv og føle dom fra omverden.

Uanset hvem vi er, og hvilke udfordringer vi står med, så skal livet leves! Ikke overleves! Du er dig, og du har ret til at være det! Også selvom det føles som om, resten af verden kigger mærkeligt på dig.

DITLykkeligeLiv blev født i 2019, og har en mission om at sætte fokus på det at være sensitiv i arbejdslivet.
Sensitive, som ofte lever med en indre skyld og skam over alle de følelser, de oplever, og som dermed gemmer på alle de styrker og talenter de besidder.

En mission om at vende den indre skyld og skam over stærke følelser (som sensitive ofte lever med), til en tillidsfuld indre base, som styrker og støtter dem i at bruge disse følelser som en styrke til at kunne sige fra, sætte sunde grænser og handle ud fra deres indre værdier. Frem for at gemme det væk, og i stedet føle de skal kæmpe eller knokle mere, føle sig mindre værd eller at skulle lave om på sig selv. Alt sammen med ærlig og kærlig respekt for sig selv og deres omverden.

Før mit liv som selvstændig, så var jeg IT-ansat. Jeg har været ca. 20 år i IT-branchen som både udvikler, forretningsudvikler, arkitekt, teamlead og mini-projektleder. Jeg har prøvet lidt af hvert.
Jeg var glad for mit arbejde. Der var dog bare det ved det, at jeg havde meget svært ved forandringer. Lidt af en udfordring, eftersom IT-branchen er meget præget af forandringer og tilpasninger. Ord som "robust" og "forandringsparat" er nærmest en del af hverdagen.

ebog
Sensitiv i arbejdslivet
- Find balancen og styrk din tro på dig selv!

En eBog om det at være sensitiv, om at skabe ro og balance i alle følelserne, og om at vende din følsomhed til en styrke.

Bogen er ganske gratis - du bytter blot med din email.


Jeg opdagede først i en sen alder, at jeg var det man kalder for "særligt sensitiv".
Før den opdagelse, så følte jeg mig ofte "forkert" eller "anderledes" når forandringer ramte. Organisationstilpasninger, nye arbejdsgange eller simple rokader havde jeg behov for at tale meget om, og jeg kunne mærke hvor stor afstand der var imellem det jeg oplevede, og det mine kolleger oplevede. Og med tiden, så blev min modtagelse af en ny forandring mere og mere negativ.

Jeg følte ofte skyld eller skam, når jeg blev følelsesmæssigt påvirket af forandringer eller tilpasninger i de organisationer jeg var en del af. Jeg havde følelsen af, at omverden dømte mig for at være hende, der ikke kunne "tåle" særlig meget, og indeni dømte jeg mig selv endnu hårdere for det.

Jeg troede på, at jeg var mere sart, mindre robust og meget mere følsom end alle andre, og fordi jeg var det, så skulle jeg også kæmpe mere, tage mig mere sammen for ikke at vise mine følelser, lære at være "mere udholdende", eller have en hårdere ydre skal. Det havde alle de andre jo, så det måtte jeg jo også lære.
Det lykkedes bare aldrig for mig.

Udfordringer og forandringer var tæt på uoverstigelige for mig, og jeg brugte meget lang tid på at komme mig mentalt, hver gang.


Du er ikke forkert! Du er ikke forkert!


Men erkendelsen af, hvad jeg var, og hvad det ville sige at være sensitiv, har gjort at mange brikker er faldet på plads for mig, og har givet mig en forklaring på den følelse af, at være "forkert" og "anderledes", jeg har følt det meste af mit liv.

For sensitive er der et meget stærkt bånd imellem det vi føler og det vi oplever. Med det bånd, så oplever de fleste sensitive også at de er vældigt udsatte. Meget sandsynligt er det sådan, at vi sensitive allerede meget tidligt i livet har oplevet, at blive gjort forkert for den vi er, og det vi kan. Vi har oplevet at blive lammet af udefrakommende påvirkning, at blive ignoreret, eller at have mødt mistro for det vi sagde eller gjorde. Vi har oplevet, at have det svært med en forandring, mens alle omkring os har været ok, og på baggrund af det, pakket vores følelser væk og tilpasset os omstændighederne.

Det betyder også at mange sensitive faktisk ikke ved at de er sensitive, men derimod lever med, at de føler sig:
end alle andre - uden rigtig at kunne forklare hvorfor.

De har fornemmelsen af, at det de mærker eller oplever nok ikke er noget, som vil blive accepteret eller anerkendt, hvis det blev sagt højt. De prøver at skjule deres følsomhed, lukke ned for alt det de mærker og prøver af al magt at tilpasse sig.
Opfattelsen af:
bliver hverdagskost. Med en indre fornemmelse af, at noget ikke stemmer.

Vi som sensitive har en oprigtig trang til at skabe sammenhæng og mening i alt det vi gør. Fordi vi fysisk mærker enhver smerte vi ser, så vil vi så gerne ophøje det glemte/oversete, og redde de mennesker, vi kan se lider. Men fordi vi er så følende, og derfor "mærker" meget mere af det, der foregår rundt om os, så har vi en tendens til at rette vores opmærksomhed udad og tage os af alle andre end os selv først. Vi tror ofte, at vi er nødt til at være en anden end den vi i virkeligheden er.


Vi har brug for noget andet! Vi har brug for noget andet!


Som sensitive har vi særligt brug for en indre stærk base, som har rod i vores mentale ro og balance, samt en tillid til, at det vi mærker, det er rigtigt for os. Vi har først og fremmest brug for at kunne elske og respektere os selv for den vi er.

Sensitivitet kan vendes til en styrke, og tilmed have en temperaturregulerende effekt på en verden, der ofte har alt for meget fart på.
At være sensitiv er ikke en svaghed!


DITLykkeligeLiv bygger på 4 grundpiller, som kaldes SensitiveL I F E by Trine Henriksen.
L I F E står for Loyalty, Innocence, Faith og Energy.

Vi har brug for noget andet!


Jeg hjælper dig, der
  • ønsker at finde ro og styrke i at være den du er
  • oplever skyld og skam, når dine følelser løber afsted med dig, og ønsker at slippe skylden og skammen
  • mærker behovet for at sætte sunde grænser for dig selv
  • ønsker at bruge din følsomhed som en styrke
  • mærker følelsen af at være "forkert" eller "anderledes" uden helt at kunne forstå hvorfor
  • føler dig mere sart, mindre robust og meget mere følsom end alle andre
  • mærker en indre vilje til at springe ud i livet, men mangler modet og styrken til at gøre det!


Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Kontakt mig ved at udfylde formularen her, og så finder vi en tid der passer. :)

CVR: 40613927 | trine@ditlykkeligeliv.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser