DIT Lykkelige Liv

Mit navn er Trine Henriksen.
Jeg hjælper særligt sensitive kvinder, der mærker behovet for at træne og bruge deres indre styrke og mod til at sige fra, sætte sunde grænser, og forfølge deres drømme uden at lade sig påvirke af dom fra omverden og dem selv!

DITLykkeligeLiv blev født i 2019 ud fra en mission om, at sætte fokus på koblingen mellem kreativitet, nysgerrighed og fantasi, og den individuelle lykke. En mission om at tydeliggøre, hvordan kontakten til det kreative tankemønster kan træne det indre mod og den indre styrke, så definitionen på lykken i livet bliver noget, som hvert enkelt menneske kan definere.

Livet skal leves! Ikke overleves! Du er dig, og du har ret til at være det! Også selvom det føles som om resten af verden kigger mærkeligt på dig.

Før mit liv som selvstændig, så var jeg IT-ansat. Jeg har været ca. 20 år i IT-branchen som både udvikler, forretningsudvikler, arkitekt, teamlead og mini-projektleder. Jeg har prøvet lidt af hvert.
Og udover mit arbejdsliv, så har jeg arbejdet med mig selv mentalt så længe jeg kan huske. Personlig udvikling har altid fyldt meget i min hverdag, og alle oplevelser er vendt mere end 10 gange – både i mit hoved, med en veninde OG med enten en psykolog, psykoterapeut eller en coach.

Hvorfor mennesker reagerer som de gør, og hvordan man finder lykken i livet (pakken ”leve lykkeligt til dine dages ende”) har altid stået højt på listen.


Hvordan kreativitet, nysgerrighed og fantasi kan hjælpe dig til at træne og bruge den indre styrke og det indre mod, og derigennem skabe det liv, du drømmer om.

Vi får meget ofte bestemte billeder i vores hoveder, når vi bliver præsenteret for ord som lykke, kreativitet og mod. Og mange gange er det også efterfulgt af en distancering fra det. Vi kan ofte ikke se os selv i det billede vi skaber, og vi kan tænke, at det enten er uopnåeligt for os, eller måske oven i købet noget pjat.

ebog
Kreativiteten og lykken i livet
- Genskab kontakten til dig selv, og definer din egen lykke!

Kontakten til din kreativitet er lig med kontakten til dig selv og dit indre barn!

Kunne du tænke dig at vide mere, så hent min gratis guide lige her!


(Du bytter med din email)

Lykken eller "lykkelig til dine dages ende" kan skabe billedet af prinsen og prinsessen, der får hinanden til slut i eventyret. Og når vi tænker eventyr, så har vi allerede distanceret os fra det. Vi forbinder det ikke med noget virkeligt.
Måske kan vi strække den så langt at vi kan mærke lykken, når vi er forelskede, men heller ikke mere end det.

Det samme gør sig gældende for kreativiteten. Det er for mange forbundet med håndarbejde. Noget der handler om at male, brodere eller strikke osv. Og ser vi ikke os selv i det billede vi skaber, ja så er vi per definition heller ikke kreative, tænker vi.

Vi besidder alle nysgerrige, kreative og fantasifulde evner af den ene eller den anden art. Det er vi født med. Mange af os har bare glemt, at vi har dem, fordi vi igennem vores opvækst er blevet opdraget til, at kreativitet ikke var seriøst nok, eller at det var noget som hørte til i fritiden.
Kontakten til vores kreativitet (vores indre barn), giver os mental ro og balance i det liv vi lever. Og mental ro er en afgørende nøgle for os, når vi vil finde ud af, hvad der skal til for, at vi kan leve det liv, vi drømmer om.


At være i kontakt med sin kreativitet - nysgerrighed og fantasi - åbner op for selvkærlighed og selvrespekt. Det giver adgang til kraftfulde redskaber, som bl.a. kan bruges til at finde tilbage til dig selv, når du har en følelse af at være på afveje i livet.

Kreativiteten er altså BÅDE det at skabe noget med hænderne, OG det at skabe kontakt til sig selv (vores indre barn).
Kontakten til vores indre barn er så uhyre vigtig! Det er kærligheden til os selv og det menneske vi er.


Vi lever i en verden, hvor der er så mange forventninger til os. Ambitioner for vores liv, vores job, vores hjem, vores familie... Vi stræber efter at "passe ind" eller opnå mål, som er dikteret af samfunds-normer. Når vi gør det, så glemmer vi ofte at lytte til os selv. Vi lever så meget efter at leve op til krav, forventninger og normer, gøre andre tilpas eller få en hverdag til at fungere, at vi ender med at føle os drænet eller udmattede.

Kontakten til os selv, giver os mulighed for at mærke hvad det er, vi har brug for og drømmer om. Svaret på de fornemmelser af at noget er skævt, eller på følelsen af at være på afveje i livet, bor i os selv. Og hvis vi lærer at lytte, så er verden pludselig åben for at skabe præcis det liv vi ønsker os at leve.
Det kan for nogen være super skræmmende, for alene tanken om det ukendte, kan give svedige hænder.

---
Hele vejen igennem mit liv har kreativiteten, min nysgerrighed og min fantasi spillet en stor rolle for mig.
Jeg har brugt kreativiteten som et aktivt værktøj til at finde roen i mig selv, og det har hjulpet mig ud af frustration og perioder, hvor jeg har haft det skidt med mig selv eller har mistet troen på at jeg duede til noget.

Kontakten til mit indre barn (min kreativitet) har trænet min indre styrke og mit indre mod, og hjulpet mig til at se klart, træffe nødvendige og store beslutninger. Og vigtigst af alt, så har kontakten hjulpet mig til at sætte ord på, hvordan lykken i livet ser ud for mig.

Der er ikke én universel formel for lykke, som vi alle kan leve efter!
Lykken i livet er præcis det, som vi selv definerer den til at være!

---
Vil du gerne lære, hvordan kreativiteten kan hjælpe dig, og er du klar til at investere i dig selv? :)
Så er mine 1:1 forløb måske noget for dig. Du finder dem i shoppen her.

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Kontakt mig ved at udfylde formularen her, og så finder vi en tid der passer. :)


Jeg hjælper dig, der
 • mærker behovet for at træne og bruge din indre styrke og mod til at sige fra
 • gerne vil blive bedre til at sætte sunde grænser for dig selv
 • gerne vil træne dit mod til at forfølge dine drømme uden at lade dig påvirke af dom fra din omverden eller dig selv
 • mærker udefinerbare følelser af, at noget er skævt. Hvad det er, kan du ikke sætte ord på, men du længes efter at finde helt ind til kernen af, hvad dit liv skal bruges til!
 • har tanker om, at du ikke rigtig synes du duer til noget. Til trods for, at du har haft en lang karriere, og er vellidt på dit arbejde.
 • befinder dig i en meningskrise med dig selv.
 • ved, at du er ansvarlig for dit eget liv og de resultater du skaber!
 • er mærker en indre vilje til at springe ud i livet, men mangler modet og styrken til at gøre det!
Du ønsker oprigtigt at
 • træne dit indre MOD, så du tør springe ud i det liv, du drømmer om at leve!
 • lære den POWER at kende, der ligger gemt i dig!
 • lære HVORDAN du finder MODET til at gå efter de drømme og ønsker, du gemmer på, så du kan forfølge dine drømme uden dom!
 • finde en højere mening med dit liv og tage dig selv ALVORLIGT!
 • finde tilbage til dig SELV (genfinde kontakten til dig selv)!
 • finde ud af HVORDAN du bryder ud af den boks, du føler dig låst inde i!
 • LÆRE hvordan du sætter ord på det, som lige nu er udefinerbare følelser og fornemmelser!
 • finde ud af, HVAD der for dig er rigtigt og forkert, så du kan slippe for at føle dig låst fast i andres forventninger til rigtigt og forkert for dig!

DITLykkeligeLiv
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser